top of page

S

Bedækningsvilkårfor hopper til Skinfaxi fra Lysholm DK2012100113

 

 

vilkår for bedækning af hoppen i bedækningsessonen 2019:

Skinfaxi fra Lysholm (DK2012100113) 2019 Hingsten står hos:

Debelmose Isheste v/Søren Madsen, Debelmosevej 3, 6900 Skjern

 

Faciliteter i Stald Lysholm

Stald Lysholm er en delvis selvpasser stald for islandsheste med rigtig gode fciliteter. Hesten kan enten stå på løsdrift i små flokke maks 5 heste, dog  hopper og vallaker hver for sig eller hesten kan stå i en af vores store lyse bokse.

Vi ligge lige i "smørhullet" på Amager med 50 meter til skov og 500 mtr. til stranden. Der er ca. 60 km ridestier gennem det smukke landskab på Amager fælled.

Vi har i stalden store fine bokse med opvarmet vandkopper og vi har også opvarmet vandkopper på alle folde. Foldene er alle indhegnet med træhegn samt el-hegn der knækker skulle hesten være så uheldig at gå i dem.

Vi har en 20X50 mrt. helt tør ridebane der er godt oplyst så man kan ride også efter mørkets frembrud. På ridebanen er der også en rotunde hvis man har brug for det.

I tilknytning til stalden er der en dejlig opvarmet rytterstue med toilet og køkken med køleskab, opvaskemaskine, og med mulighed for at lave the og kaffe.

Vi har et vandspiltorv med varmt vand solarie og skridtmaskine. Hos vores genbo er der ridehus hvor man kan købe ridehuskort til vinterhalvåret.

Vi ønsker at det er voksne over 21 år eller en voksen sammen med deres børn som lejer sig ind i Stald Lysholm. Vi sætter stor pris på det sociale og at vi har et godt miljø i stalden. Hvis du er blevet fristet så kontakt os for en aftale, hvor du kan komme og se stedet. Eller lad dig inspirere af video linkene  i teksten her på siden. Kontakt os for evt. ledige pladser.

 

Klik her for at se opstaldningsvilkår
 

bottom of page